Zorg voor ouderen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Home 2

Bij Zorgboerderij Ransdalerveld vinden ouderen met een zorgvraag een passende en waardevolle dagbesteding. Zorgboerderij Ransdalerveld biedt als één van de weinige zorgboerderijen in Nederland een combinatie van begeleiding groep en behandeling.

Zorgboerderij Ransdalerveld is een zorgboerderij in het Zuid-Limburgse Ransdaal met een kwaliteitskeurmerk, ervaren en gediplomeerde medewerkers en werkt samen met erkende zorgaanbieders, waaronder MeanderGroep Zuid-Limburg.

Het boerderijleven heeft een positieve invloed op herstel en levensgeluk. De kracht van de natuur, het vrije leven in en om de boerderij zorgen ervoor dat bezoekers zich thuis voelen en genieten. Het ontmoeten van leeftijdsgenoten, de activiteiten, de aandacht en gastvrijheid vormen belangrijke ingrediënten voor een waardevolle dagbesteding.

In het schilderachtige Randsdaal, midden in de prachtige Limburgse heuvels, ligt het mooie boerenbedrijf van de familie Huntjens. Naast koeien, kippen, vogels en konijnen is er een bloementuin en een moestuin waar zoveel mogelijk de eigen groenten wordt geteeld.

Wilt u meer weten over onze Zorgboerderij? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op, wij informeren u graag! Hieronder kunt u ook onze informatiemap downloaden.

Momenteel zijn er werkzaamheden aan de Ransdalerstraat. Volg vanuit Voerendaal de borden Zorgboerderij Ransdalerveld, deze leiden ook naar de boerderijcamping. Vanuit Schin op Geul en Klimmen zijn wij gewoon te bereiken.

Nieuws

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.