20 juni 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook dit jaar weer wordt er voor de bezoekers van de Zorgboerderij een gezonde week georganiseerd.

Bijgaand een korte foto impressie.

12 april 2017

Samen zorgen voor ieders welbevinden in een natuurlijk, vertrouwde omgeving…

 

Zorgboerderij Ransdalerveld zoekt op korte termijn een verzorgende IG m/v voor minimaal 400 werkuren op jaarbasis. In de praktijk komt dit neer op gemiddeld 1 à 2 dagen per week.

 

Als Verzorgende IG op de zorgboerderij:

  • Begeleid je bezoekers in hun bezigheden vanuit je functie. Je observeert, signaleert en rapporteert bijzonderheden
  • Ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van de zorgadministratie. Je bereidt voor en houdt intakegesprekken, je maakt (zorg)leefplannen en houdt evaluatiegesprekken.
  • Heb je voorkomende taken die horen bij de functie.

 

Werkdagen zijn van 09.30 uur tot 16.00 uur. De zorgboerderij is open van maandag t/m zaterdag en je werkt in een wisselend rooster. Cao VVT is van toepassing, de functie is ingeschaald in functiegroep 40.

 

Ben je minimaal in het bezit van diploma verzorgende IG niveau 3? Heb je affiniteit met het buitenleven (dieren en planten), koken en creatieve bezigheden? Kun je zowel in groepsverband, maar ook zelfstandig werken? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je ondernemend, vriendelijk en enthousiast?

Stuur  je CV met motiverende mail uiterlijk voor 1 mei naar Mariëlle Huntjens via zorg@zbransdalerveld.nl.

Zie voor meer informatie over de zorgboerderij www.zbransdalerveld.nl of www.zorgboeren.nl.

16 november 2016

Onze open dag komt er weer aan! Zondag 27 november bent u vanaf 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom op Zorgboerderij Ransdalerveld.

Neem deel aan een rondleiding, maak kennis met ons werk en de producten van de zorgboerderij en win prijzen middels het “Rad van de Boerderij”. Geniet van verse koffie of thee met onze zelfgemaakte wafels of vlaai. Of kiest u toch voor die heerlijke, stevige erwtensoep?

Dit jaar willen wij onze vernieuwde ruimtes extra onder de aandacht brengen en zal er tussen 12.00 uur en 15.00 uur een demonstratie “woodcarving” plaatsvinden.

Zorgboerderij Ransdalerveld biedt begeleiding groep en behandeling voor ouderen en jong dementerende bezoekers die zelfstandig wonen, maar niet meer in staat zijn zelf structuur en activiteit in hun leven te brengen. Zorgboerderij Ransdalerveld werkt samen met MeanderGroep Zuid-Limburg en de Coöperatie Limburgse Zorgboeren en beschikt over het kwaliteitskeurmerk voor zorgboerderijen.

Meer informatie? Bel ons via 043 – 459 21 60.

4 mei 2016

De gezonde wellness week op  Zorgboerderij Ransdalerveld. Ook dit jaar is weer de week van de gezonde voeding. Het idee hierachter is het o.a. creatief kunnen omgaan met gezonde voeding en verschillende smaken te ontdekken met verschillende gezondere ingrediënten. Er worden naast de wekelijkse bezigheden op de zorgboerderij ook nog andere activiteiten aangeboden. Zoals wandelen, bewegen op muziek en yoga. Ook voor de innerlijke ontspanning wordt gezorgd d.m.v. een klankschalen sessie. Ook is er gedacht aan de wellness van onze bezoekers. De bezoekers worden verwend met een heerlijke gezicht behandeling door de schoonheidsspecialiste, handen en nagels verzorgd door nagelstylistes en er zal een kapster aanwezig zijn. Naast dit alles zullen de bezoekers verwend worden met een heerlijke voetmassage. Het wordt een week van verwennerij voor het innerlijke en uiterlijke van onze bezoekers.
21 maart 2016

Na 5 weken van intensieve werkzaamheden aan de grote ruimte en toebehoren hebben wij op 21 maart, de eerste dag van de lente, de vernieuwde ruimte weer in gebruik genomen. Het tijdelijk bivakkeren in onze hobbyruimte was voor korte duur prima maar net als op vakantie voelde het vandaag echt weer als “thuiskomen”. Onder het genot van ene kopje koffie met een stuk vla was iedereen weer snel op zijn/haar plekje. Bijzonder is onze nieuwe rustruimte voorzien van een bed en een 3 tal stoelen waar heerlijk een oogje dicht gedaan kan worden. Ook ons winkeltje is geheel vernieuwd en er is zelfs een ouderwetse keukentafel geplaatst voor de gesprekken met de familie. Onderstaand een aantal foto’s.

Mariëlle heet iedereen van harte welkom.

Mariëlle heet iedereen van harte welkom.

renovatie2

Opgeknapte groepsruimte

renovatie3

Heerlijke stoelen in rustruimte

 

Zorgboerderij Ransdalerveld blijft in 2016 verder gaan met het renoveren en vernieuwen van de ruimtes van de Zorgboerderij.

Voor 2016 staan nog de volgende activiteiten gepland:

  • vernieuwen voetpaden in onze moestuin
  • het winkeltje verder inrichten als bijkeuken
  • het ombouwen van de garage naar hobbywerkplaats
  • het renoveren van het complete buitenschilderwerk

Gelukkig doen we dit allemaal samen met onze vrijwilligers en onze bezoekers.