4 mei 2016

De gezonde wellness week op  Zorgboerderij Ransdalerveld. Ook dit jaar is weer de week van de gezonde voeding. Het idee hierachter is het o.a. creatief kunnen omgaan met gezonde voeding en verschillende smaken te ontdekken met verschillende gezondere ingrediënten. Er worden naast de wekelijkse bezigheden op de zorgboerderij ook nog andere activiteiten aangeboden. Zoals wandelen, bewegen op muziek en yoga. Ook voor de innerlijke ontspanning wordt gezorgd d.m.v. een klankschalen sessie. Ook is er gedacht aan de wellness van onze bezoekers. De bezoekers worden verwend met een heerlijke gezicht behandeling door de schoonheidsspecialiste, handen en nagels verzorgd door nagelstylistes en er zal een kapster aanwezig zijn. Naast dit alles zullen de bezoekers verwend worden met een heerlijke voetmassage. Het wordt een week van verwennerij voor het innerlijke en uiterlijke van onze bezoekers.
21 maart 2016

Na 5 weken van intensieve werkzaamheden aan de grote ruimte en toebehoren hebben wij op 21 maart, de eerste dag van de lente, de vernieuwde ruimte weer in gebruik genomen. Het tijdelijk bivakkeren in onze hobbyruimte was voor korte duur prima maar net als op vakantie voelde het vandaag echt weer als “thuiskomen”. Onder het genot van ene kopje koffie met een stuk vla was iedereen weer snel op zijn/haar plekje. Bijzonder is onze nieuwe rustruimte voorzien van een bed en een 3 tal stoelen waar heerlijk een oogje dicht gedaan kan worden. Ook ons winkeltje is geheel vernieuwd en er is zelfs een ouderwetse keukentafel geplaatst voor de gesprekken met de familie. Onderstaand een aantal foto’s.

Mariëlle heet iedereen van harte welkom.

Mariëlle heet iedereen van harte welkom.

renovatie2

Opgeknapte groepsruimte

renovatie3

Heerlijke stoelen in rustruimte

 

Zorgboerderij Ransdalerveld blijft in 2016 verder gaan met het renoveren en vernieuwen van de ruimtes van de Zorgboerderij.

Voor 2016 staan nog de volgende activiteiten gepland:

  • vernieuwen voetpaden in onze moestuin
  • het winkeltje verder inrichten als bijkeuken
  • het ombouwen van de garage naar hobbywerkplaats
  • het renoveren van het complete buitenschilderwerk

Gelukkig doen we dit allemaal samen met onze vrijwilligers en onze bezoekers.