Aanbod bezigheden van deze periode

 

Wij zijn blij dat we 27 november de open dag 2022 mogen organiseren. Onze bezoekers vrijwilligers en medewerkers zijn druk met alle voorbereidingen bezig. Alle Kerstproducten die we verkopen zijn door onze eigen bezoekers gemaakt.  Enkele voorbeelden hiervan zijn;

Lopende projecten: momenteel zijn er geen grote lopende projecten. We gaan komende maand een de slag met de voorbereiding voor de kerstviering en het winter seizoen. Onze kerstviering staat elk jaar weer in het teken van warmte en respect voor elkaar!

 

 

aanbod activiteiten

 

Dagindeling | Programma

10.00 uur aankomst met taxi (of anders vervoer)
10.00 uur – 10.30 uur koffie en thee
10.30 uur – 12.30 uur mogelijkheid tot deelname bezigheden
12.30 uur – 13.30 uur warme maaltijd (soep, hoofdgerecht en toetje)
13.30 uur – 14.30 uur rustmoment (wanneer hier behoefte aan is)
14.30 uur – 15.30 uur mogelijkheid tot deelname bezigheden
15.30 uur – 16.00 uur koffie en thee
16.00 uur vertrek met taxi (of ander vervoer)

De (meeste) bezoekers zijn van een dusdanige leeftijd dat zij niets meer moeten, maar wel gestimuleerd en geactiveerd mogen worden.

De bezigheden zijn gericht op de dagelijkse gang van zaken op de boerderij. De zorgboerderij kan gezien worden als een groot huishouden. De bezigheden kenmerken zich in het koken van de warme maaltijd, verzorgen van de dieren, de moestuin, het schoonhouden van het erf, houtverwerking in de werkplaats, creatieve bezigheden in de hobby, snoeiwerkzaamheden, vele voorkomende werkzaamheden (ook gelet op het seizoen).